Engleza online - cum anume invatam ?

Monday, June 6, 2011  at 12:39 PM
Cu o gamă largă de cursuri pe internet care oferă instruire gratuită în studierea limbii engleze, există o întreagă paleta de posibilităţi de a învăţa engleza online. Puteţi căuta pe Internet pentru a găsi site-urile cele mai potrivite pentru studiul vostru, sau puteti folosi mai multe site-uri în combinaţie cu altele si sa faceti astfel uz de toate posibilităţile. 

Primul pas este de a descoperi si de a invata alfabetul precum si sunetele ce alcatuiesc fiecare literă. De îndată ce aţi stapanit alfabetul, aveţi posibilitatea să creaţi apoi o combinaţie de litere şi sunete pentru a forma cuvinte noi.

La o prima căutare despre cum sa invatati engleza online, veţi descoperi mai multe opţiuni si cursuri. Multe site-uri online, care ofera instrumente de a invata limba engleză, presupun că aveţi deja  cunoştinţele de bază ale alfabetului. Este important sa gasiti unul care oferă o formare de bază, înainte de a trece la lecţii de gramatică mai avansate. Este foarte important în încercarea de a invata engleza online, sa alegeţi un site care învaţă ascultarea, vorbirea, citirea şi scrierea limbii. Puteţi dezvolta o vorbire fluenta în cel mai scurt timp daca invatati aceste aspecte ale limbii engleze.

Există site-uri de engleza online ce prezinta cursuri atat pentru copii cat si pentru adulti. Chiar şi site-urile de resurse pentru adulţi ofera jocuri în vederea consolidării procesului de învăţare; iar influenţa jocurilor nu ar trebui să fie neglijata. Învăţarea poate deveni foarte interesanta daca este realizata prin jocuri. Astfel veti utiliza multe cuvinte si fraze si puteţi obţine un grad mare familiarizare cu vocabularul şi utilizarea cuvintelor in sine. Desi nu extrem de academica, o altă modalitate foarte bună de a invata engleza online este de a asculta muzică. Puteţi viziona şi asculta melodiile care va plac, dar care au si cuvintele listate intr-o transcriere. Invatand câteva melodii simple este un pas bun prin care puteti incepe procesul de invatare.

Este foarte important să asculţi în engleză pe cât de mult posibil. Mulţi oameni privesc la televizor atunci când doresc sa invete să vorbească limba engleză. Dacă exista subtitrari atunci  puteţi invata chiar mai repede. Când cautati cum să studiati limba engleză online, există si multe exerciţii care sunt disponibile pe internet, ce cauta sa dezvolte abilităţile de ascultare. Acestea pot fi foarte utile, în sensul că acestea vă oferă posibilitatea de a asculta limba engleză in ritmul propriu. Prin ascultare va puteti imbunatati pronuntia cuvintelor, şi puteţi reveni asupra cuvintelor care va dau bataie de cap.

Dacă doriţi să vă continuaţi studiile la un alt nivel, urmand o universitate sau un colegiu într-o ţară în care se vorbeşte limba engleză (poate chiar Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii), atunci va trebui să vă continuaţi studiile online. Cat timp invatati engleza online prin diferite cursuri, experienta acumulata astfel, va determina sa va fie mult mai usor ulterior, fata de orice alt curs veti dori sa-l abordati online.

Link de urmarit

No comments:

Post a Comment