Dictionar Engleza Romana

  at 1:55 PM
Utilizarea unui dictionar engleza romana, apare inevitabil atunci cand folosesti limba engleza. Fie ca esti in plin proces de invatare sau ca iti desfasori activitatea uzuala la birou, ai nevoie de un puct de referinta pentru cuvintele in engleza. Nu vei asimila peste noapte un bun vocabular de cuvinte sau de expresii, si de aceea cea mai facila optiune o reprezinta utilizarea unui dictionar engleza romana, care sa te ajute cu traducerea textelor.

dictionar engleza romana
Exista bineinteles destule versiuni de dictionare tiparite, dar nu voi vorbi despre ele aici. Se poate intampla sa ai prin preajma un astfel de instrument, insa hai sa ne imaginam ca nu este tot timpul cazul cel mai des intalnit. Ca intotdeauna si pentru despre asta discut aici, imi intorc privirile catre mediul online. Nu trebuie sa cauti foarte departe, pentru ca pe internet vei afla repede ceea ce te intereseaza. Dictionarele sunt prezente si ceea ce este si mai bine - sunt gratuite.

Iata cateva resurse ce pot fi utilizate la discretie si in mod gratuit, care le poti gasi online:

Este pe departe cel mai cunoscut si accesat. Mai jos poti testa acest dictionar, fiind foarte simplu de folosit : selectezi limba de origine si limba in care sa se faca traducerea, introduci cuvantul sau textul dorit si astfel vei obtine traducerea dorita. Mai mult decat atit, Google Translate iti ofera si alternative de traducere pentru cuvintele sau expresiile introduse. Foarte utila aceasta functie.


Acesta este un alt dictionar din engleza in romana gratuit ce poti sa-l folosesti online. Calitatea traducerilor nu va fi niciodata exceptionala, insa va fi mai mult decat necesara pentru consultarile ocazionale de zi cu zi.

Engleză-Română

© dicţionar bab.la 

Poti descoperica exista multe alte astfel de instrumente de a traduce cuvinte sau texte online din engleza in romana sau invers. Multe dintre aceste dictionare insa, folosesc motorul lui Google Translate. Nu vor fi decat o alta interfata insa care au in spate acelasi program de traducere.